UPDATE CORONAVIRUS: WIJ MOGEN OPEN BLIJVEN (ONLINE EN DE WINKEL IN ROESELARE)

Aqualine 12 waterfilter compleet systeem 12l (glas)

De Aqualine 12 is een 5-in-1 watersysteem wat je water filtert, vitaliseert en naar keuze pH-neutraal of alkalisch (basisch) maakt. Kristalhelder en optimaal drinkwater in een handomdraai.

279.00

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Aqualine 12 Waterfilter

Met een inhoud van de onderste tank (waar het gefilterde water in terecht komt) van 8 liter is dit een ideaal waterfilter voor huishoudens met 2 of 3 personen. De inhoud is voldoende om dagelijks water te drinken en om er koffie en thee mee te maken. Voor 2 en 3 persoons huishoudens of voor mensen die met het gefilterde water ook willen koken, is de Aqualine 18/CM-101/Neos een betere keuze. Heeft u een gezin met 1 of 2 personen, dan raden wij een Aqualine 5 aan.

Aqualine 12 – De voordelen

  • ABS of Glas
    Er kan bij dit filter gekozen worden uit een glazen of ABS opvangtank.
    De prachtige glazen opvangtank van de Aqualine is ambachtelijk geproduceerd in een traditionele glasblazerij in Zuid-Korea. Het blauwe glas is bedoeld om UV-licht te filteren. Het glas is helder, ziet er prachtig uit en is gemakkelijk schoon te maken.  De ABS opvangtank is van een zeer duurzame kunststof die 100% vrij is van BPA, ftalaten of andere toxische stoffen.
  • Uitstekende filtering via het 5-in-1 waterfiltersysteem
    Via het ultrafijne keramisch filter, gevolgd door het meerstappenfilter komt het water terecht in de opvangtank, waar de Elvan stenen hun verdere werk verrichten. Om daarna via het magnetische kraantje gevitaliseerd EN geoptimaliseerd water te drinken. (voor verdere uitleg volg deze link)
  • Keuze voor alkalisch (basisch) of pH-neutraal meerstappenfilter
    Bij het bestellen kunt u kiezen voor de pH-neutrale of de alkalische versie. Bij de alkalische versie ontvangt u een losse pH-ring. Met deze ring wordt de pH van het gefilterde water met 1 tot 1,5 pH punt verhoogt naar licht alkalisch water. De pH-neutrale versie maakt de pH van het gefilterde water rond de 7,3.
  • Mineraalstenen
    De mineraalstenen zorgen ervoor dat het water efficiënt door onze cel kan worden opgenomen. Deze Elvan stenen hebben de capaciteit om extra zuurstof in het water toe te voegen en ons metabolisme te verbeteren.
  • Gemak
    Zonder moeite maakt u van kraanwater (h)eerlijk optimaal water, nooit meer gesleur met waterflessen. Kan overal geplaatst worden (er is geen stroom of wateraansluiting nodig).
  • Besparingen
    Bespaar op de hoge kosten van flessenwater en spaar het milieu. Kraanwater kost in Belgë €0.005  per liter.
  • Heerlijke smaak
    Doordat chloor, medicijnresten, pesticiden en andere verontreiniging effectief verwijderd is, blijven nare geurtjes zijn weg en zijn er mineralen toegevoegd aan het water. Nu weet u weer hoe de smaak van natuurlijk water is.
  • Geen elektriciteit nodig
    Onze systemen werken op basis van de zwaartekracht.
  • Geen waterverspilling
    Elke druppel die je toevoegt, komt er ook weer uit.
  • Makkelijk te verplaatsen
    Onze toestellen kunnen makkelijk verplaatst worden. Tuinfeest? Pak je toestel op en zet het buiten. Verhuis je? Geen probleem voor de Aqua-Vitae toestellen
  • Onderhoudsvriendelijk
    Vervang ten gepaste tijden je filters, verder onderhoudsvrij.

Aqualine 12 – Technologie

In de natuur ontstaat optimaal drinkwater doordat regenwater langzaam door verschillende bodemlagen sijpelt. Op deze manier wordt het water tegelijkertijd gefilterd en verrijkt met mineralen en sporenelementen die nodig zijn om zo gezond mogelijk door het leven te gaan. Al onze Aqua-Vitae systemen werken volgens de wetten van de natuur en volgen dan ook dit principe.

  • Natuur
    De watertechnologie van de aqualine bootst het water in de natuur na om water terug naar zijn oorspronkelijke vorm te krijgen.
  • Superieur in filteren
    De toestellen van Aqua-Vitae zijn aantoonbaar in staat hoogwaardig te filteren, onder andere op lood, chloor, chloramine, kwik en vluchtige organische stoffen.  Onze systemen maken van van kraan-, regen(ton)-, rivier- of slootwater helder en optimaal drinkwater, zoals het door de natuur bedoeld wordt.

Aqualine 12 – Onderhoud

De Aqualine 12 is heel onderhoudsvriendelijk. Beide filters worden jaarlijks vervangen en de mineraalstenen slechts elke 3 jaar. Behalve vervanging van de filters heeft dit 4-in-1 watersysteem géén onderhoud nodig.

  • Meerstappenfilter
    Vervangen na 2000 liter of na 1 jaar.
  • pH-ring
    Vervangen na 2000 liter of na 1 jaar.
  • Keramisch filter
    Vervangen na 2000 liter of na 1 jaar.
  • Mineraalstenen
    Vervangen na 3 jaar.

Zorgen over bacterievorming in het water? Dat is niet nodig! Doordat een deel van de stenen is geïmpregneerd met zilver is er geen bacteriewerking in het water, dus u heeft altijd vers water.

Levering bevat:
Aqualine 12
Keramisch filter
Meerstappen filter
pH ring (alleen bij de alkalische versie)
plm. 750 gr Elvan mineraalstenen
plm. 250 gr met zilver geïmpregneerde Elvan mineraalstenen

Inhoud:
Bovenste (kunststof) opvultank: 4 liter
Onderste (glazen of ABS) opslagtank: 8 liter

Materiaal:
Kunststof  (ABS) – vrij van BPA, ftalaat, geurtjes, smaakjes of toxische stoffen
Glas – loodvrij borosilicaat glas

Land van herkomst:
Zuid-Korea

Specification: Aqualine 12 waterfilter compleet systeem 12l (glas)

Gewicht 6.8 kg
Aqualine 12 waterfilter compleet systeem 12l (glas)
Aqualine 12 waterfilter compleet systeem 12l (glas)

279.00

Vlasblomme Roeselare
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Winkelwagentje