UPDATE CORONAVIRUS: WIJ MOGEN OPEN BLIJVEN (ONLINE EN DE WINKEL IN ROESELARE)

Bormo wonder 50ml

Deze zuivere, reuk en smaakloze pommade bevat een grote natuurkracht die uw huid activeert om die bestanddelen op te nemen die ze nodig heeft.

28.00

26 op voorraad

Added to wishlistRemoved from wishlist 2
Add to compare

Bormo-Wonder is volstrekt veilig en kan daarom voor veel doeleinden gebruikt worden.
Als dag-en nachtcreme geeft zij uw huid een jonge gezonde uitstraling door de gunstige werking tegen rimpels.
Als lichaamsverzorging geeft zij goede resultaten voor en na het zonnebaden. Dit product is bij uitstek aan te raden als u gebruik maakt van de zonnebank. Bormo-wonder heeft een heilzame werking bij blauwe plekken, geschaafde en geirriteerde huid, jeuk en droge lippen. Zij heelt kloven en grauwe huid bij winter- en zomerweer, eelt en huidverdikkingen voelen minder hinderlijk aan.
Bormo-Wonder regenereert en versoepelt de huid rond de nagels. De nagels worden versterkt waardoor ze een diepere glans krijgen.
Bormo-Wonder beschermt en maakt geen vlekken. Bij het verzorgen van kinderen en baby’s is deze “kabouterzalf” onmisbaar.
Dit product is ook uitermate geschikt voor pre- en postnataleverzorging: tijdens de zwangerschap houd het de huid soepel, bij de borstvoeding helpt het kloofjes voorkomen.
Wanneer Bormo-Wonder in de maag terechtkomt, is dit ongevaarlijk. Deze pommade mag ook gebruikt worden voor het verzorgen van het tandvlees; ze neemt tevens de ongemakken van het kunstgebit weg.
Bormo-Wonder is een weldadig hulpmiddel bij energetische massages, voet- en handverzorging. Bij een regelmatige verzorgende massage voelen voeten en onderbenen lichter aan, met een betere nachtrust tot gevolg.
Ook voor uw intieme verzorging is Bormo-Wonder echt aan te raden. U zal ervaren dat dit product zijn naam niet gestolen heeft.

Ingrediënten: Petrolatum (white pharmaceutical vaseline), Chlorophyll

Specification: Bormo wonder 50ml

Gewicht 0.196 kg
Vlasblomme Roeselare
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart