UPDATE CORONAVIRUS: WIJ MOGEN OPEN BLIJVEN (ONLINE EN DE WINKEL IN ROESELARE)

Caere waterkers

hydro-alcoholisch extract van zuivere waterkers
(Nasturtium officinale)

rijk aan antioxidanten en glucosinolaten
100 % vrij van additieven en conserveringsmiddelen

lichtgroene vloeistof
lost volledig helder op

60 ml

 

26.00

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Category:

waterkers is een echt superfood

Waterkers wordt al sinds de oudheid als geneeskruid ingezet. De plant is rijk aan mineralen (jodium, kalium, calcium, fosfor, mangaan en magnesium) en is een bron van vitamines (K, C en A) en vezels. Het kruid bevat ook antioxidanten, zoals luteïne en bètacaroteen, die UV-schade en huidveroudering voorkomen. Waterkers heeft zijn pittige smaak te danken aan de aanwezigheid van glucosinolaten (wateroplosbare bioactieve bestanddelen) die zwavel bevatten en een reinigende en ontgiftende werking hebben.

waterkers: voor een gezonde huid

Waterkers (Nasturtium officinale) heeft een lange geschiedenis van vele toepassingen die teruggaan tot in de Griekse oudheid. Het is een inheems Europees kruid, maar wordt over de hele wereld geteeld. Waterkers is een goede bron van luteïne en bètacaroteen, twee belangrijke componenten in het voorkomen van UV-schade en het behoud van een gezonde huid, die de sleutel vormen tot het tegengaan van de veroudering van de huid.

waterkers: zuiver, puur, reinigend

Waterkers is ook rijk aan antioxidanten en bevat glucosinolaten: wateroplosbare fytochemicaliën die zwavel bevatten en een reinigende werking op het lichaam hebben. Verder bevat het kruid ook kalium en jodium en is het een rijke bron van vezels.

Caere waterkers
Caere waterkers
Vlasblomme Roeselare
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart