051/24.43.22

Iepersestraat 584, Roeselare (OPEN)

Het hoofdingrediënt van EMX Gold is XCEM (eXtracted from Culture Effective Microorganisms). Dit zijn de stofwisselingsproducten van Effectieve Micro-organismen.

In de huidige samenleving zijn er tal van externe factoren die het natuurlijke evenwicht in het lichaam verstoren. XCEM helpt het evenwicht te herstellen en dit op een volledig natuurlijke manier. EMX Gold stimuleert namelijk het zelfherstellend vermogen van het lichaam. De natuurlijke immuniteit, de interne organen, de huidcellen, bloed, enz. communiceren met elkaar om het natuurlijke evenwicht te behouden. Het lichaam kan dus maar zo sterk zijn als de zwakste schakel.

In tegenstelling tot medicijnen die slechts één bepaalde toestand aanpakken of supplementen die een bepaald tekort aanvullen, zal XCEM het volledige lichaam helpen zijn evenwicht terug te vinden.

Het is een unieke frisdrank gemaakt van extracten van gisten en melasse gefermenteerd in een mengsel van water, koraal, kalk, nigari [natuurlijk gewonnen zeezout] en gierstpigment. Het fermenteren gebeurt met mensvriendelijke micro-organismen zoals melkzuurbacterien, gisten, enz. die voorkomen in de EM-technologie. EM-X Gold komt de gezondheid ten goede van iedereen in het gezin.

Gewicht 0.578 kg

Join newsletter
& be up to date!

Powerful, sleek template that is easy to configure and focused on presenting all your product in best way.

*Don’t worry, we won’t spam our customers mailboxes