UPDATE CORONAVIRUS: WIJ MOGEN OPEN BLIJVEN (ONLINE EN DE WINKEL IN ROESELARE)

Fytostar EGCG Line 60caps

vetmetabolisme & gewichtscontrole1
vetverbranding2

34.95

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Dit 1Groene thee extract m et 90% polyfenolen waarvan 300 mg puur EGCG (2 capsules) is een krachtig antioxidant dat de stofwisseling in het lichaam helpt bevorderen als ondersteuning van de gewichtscontrole. De actieve bestanddelen uit 2Guarana verhogen de energiestofwisseling waardoor de vetverbranding toeneemt. Als toevoeging draagt chroom bij aan een normale bloedsuikerspiegel (2 capsules bevatten 100% van de RI) en ondersteunt Aloë Ferox de darmwerking voor een optimaal resultaat.

2 capsules per dag, in te nemen met water, tijdens het ontbijt en middagmaal.

Per 2 capsules: RI*
Groene thee met
90% polyfenolen 750 mg
 > waarvan EGCG 300 mg
Guarana 682 mg
Aloe Ferox 82 mg
Chroom 40 µg 100%
*RI: Referentie Inname

Gestandaardiseerde extracten van Groene thee (Camellia sinensis – EGCG), Guarana (Paullinia cupana),  gelatinecapsule, Aloë (Aloe ferox), chroompicolinaat, hulpstof: Amylum Solani, Oleum Helianthus.

Voedingssupplement. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats (max 24 °C). Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Bevat cafeïne (150 mg/2 capsules), niet geschikt voor kinderen, bij zwangerschap of borstvoeding. Niet meer dan 400 mg/dag cafeïne in het totaal innemen.

Specification: Fytostar EGCG Line 60caps

Gewicht 0.08 kg
Fytostar EGCG Line 60caps
Fytostar EGCG Line 60caps
Vlasblomme Roeselare
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart