051/24.43.22

Iepersestraat 584, Roeselare (OPEN)

Travel Care® bevat een gemberextract, met een hoge dosering aan gingerolen, melissa en munt, die bijdragen aan het behoud van een goede vertering in de maag, o.a. voor een vlekkeloze reis. Bovendien draagt het Melissaextract bij aan het behoud van een positief humeur en rustig gemoed en helpt de Ballota de zenuwachtigheid bij volwassenen en kinderen te verminderen, ook onderweg (op de weg, in de lucht en op het water). De vitamine B6 draagt daarnaast nog eens bij aan de vermindering van vermoeidheid.

Extract van Melissa officinalis (Citroenmelisse, blad), Extract van Mentha piperita (Munt, bovengrondse delen), omhulling: Hydroxypropylmethylcellulose, Extract van Zingiber officiale (Gember, wortelstok), Extract van Ballota nigra L. (Stinkende ballota, bloeiende delen), antiklontermiddel: Magnesium stearaat, Pyridoxine hydrochloride (Vitamine B6).

Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar: 2 capsules per dag, ‘s morgens in te nemen of 1/2 uur voor het vertrek. Kinderen tussen 6 – 12 jaar: 1 capsule.

per 2 capsules RI*
Citroenmelisse 400 mg
Munt 400 mg
Gember 210 mg
– Gingerolen 10 mg
Ballota 200 mg
Vitamine B6 1,4 mg 100%
 * Referentie inname

 

 

 

Gewicht 0.05 kg

Join newsletter
& be up to date!

Powerful, sleek template that is easy to configure and focused on presenting all your product in best way.

*Don’t worry, we won’t spam our customers mailboxes