UPDATE CORONAVIRUS: WIJ MOGEN OPEN BLIJVEN (ONLINE EN DE WINKEL IN ROESELARE)
- 12%

HerbalGem Integrale Drainage

Het programma “integrale drainage” zorgt voor een drainage van het organisme in zijn totaliteit: 10 dagen regenerende drainage 10 dagen lymfedrainage 10 dagen vasculaire drainage.

21.90

5 op voorraad

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SKU: 5425009102763 Categories: , Tags: , , ,

Het berkensap dat uitsluitend in de lente kan opgevangen worden, zuivert het lichaam van de reeds lang opgestapelde afvalstoffen en toxines. De doorgang van het berkensap van de wortels tot de stam zorgt dat het sap gedynamiseerd wordt en rijk is aan mineralen. Het resultaat is een levend biologisch water dewelke in staat is het organisme te regenereren.

Berkensap wordt sinds eeuwen gebruikt voor zijn zuiverende werking bij allerlei overbelastingen van het organisme en voor huidproblemen. De koppeling van berkenboomknoppen met knoppen van zwarte bes, es en hazelaar in de Celluseve vermeerderen de drainerende werking van het berkensap en vormt zo een synergetisch mengsel dat ideaal is om overgewicht en de problemen die ermee verbonden zijn te verjagen. (cellulitis, zwaartegevoel, zwelling van de ledematen) De Venaseve helpt om de circulatie te ondersteunen en verlicht het zwaartegevoel, verstopping en zwelling van de ledematen dankzij de knoppen van kastanjeboom en lijsterbes.

Gebruik van Herbalge m Integrale Drainage Tripack Promo

Tenzij anders aanbevolen, 1 eetlepels ‘s morgens, puur of opgelost in water.
Goed schudden voor gebruik. Koel bewaren na opening.

Specification: HerbalGem Integrale Drainage

Gewicht 0.665 kg
HerbalGem Integrale Drainage
HerbalGem Integrale Drainage

21.90

Vlasblomme Roeselare
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart