UPDATE CORONAVIRUS: WIJ MOGEN OPEN BLIJVEN (ONLINE EN DE WINKEL IN ROESELARE)

Maanagenda 2023

In deze Maanagenda staat informatie over de invloed van de maan op ons dagelijks leven. Deze populair astrologische Maanagenda is handig om bij je te hebben en is goed te gebruiken door mensen die niet zoveel van astrologie afweten. De invloeden van de maan en de dierenriemtekens zijn dagelijks af te lezen.

13.95

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SKU: 9789463318273 Category: Tags: , , , ,
In deze maanagenda staat hoe je in 2023 van dag tot dag kunt leven in harmonie met de maan. Volg dagelijks de cyclus van de maan en ervaar welke activiteiten die dag gunstig of juist minder gunstig zijn. Met symbooltjes wordt elke dag aangegeven welke activiteiten gunstig zijn om die dag uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het juiste moment om de administratie te doen, naar de kapper te gaan of te ontspannen. Naast de diverse maanfasen, staat ook aangegeven wanneer de zon en maan opkomt en welk teken de maan staat en wanneer de maan afhoudend is.
Iedereen weet dat de maan het leven op aarde beïnvloed, zoals het eb- en vloedritme van de zee, de vochtbalans in ons lichaam en dat van dieren en planten. Deze agenda geeft je daarbij hulpmiddelen om je energie te verdelen over de twaalf maantekens zodat je balans van rust en activiteit in harmonie komt. Wat de basis is voor een goede gezondheid.
Het formaat van de agenda is 105 mm breed en 160 mm hoog en er staan 7 dagen op 2 pagina’s. De Maan Agenda is in full colour!

Specification: Maanagenda 2023

Gewicht 0.15 kg
Vlasblomme Roeselare
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart