UPDATE CORONAVIRUS: WIJ MOGEN OPEN BLIJVEN (ONLINE EN DE WINKEL IN ROESELARE)

Moerbeien-bio 250g

Moerbeibessen worden ook wel tot superfoods gerekend.

6.00

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Ze bevatten zeer veel antioxidanten en daarmee hebben ze een positieve werking op het afvoeren van vrije radicalen en afvalstoffen in het lichaam. De bessen hebben daarom een positieve bijdragen aan het herstellen van ziekte en ontstekingen in het lichaam. In de moerbei vindt je twee bijzondere antioxidanten: reservatrol en anthocyanine. Reservatrol zit in blauwe druiven. Het is dankzij reservatrol dat een glas rode wijn per dag een positieve werking op hart en bloedvaten krijgt toegeschreven. Anthocyanine is een antioxidant die een goede invloed heeft op de cognitieve functies van de hersenen. Het eten van moerbeien stimuleert de hersenen bij de opname van informatie en communicatie.

Moerbeien bevatten naast oxidanten o.a. magnesium, kalium, ijzer en calcium en zijn rijk aan vezels. Een handje moerbeien geeft daarom al snel een vol gevoel.

Het is aan te raden per dag ongeveer 10 gram moerbeien te eten. Dit komt neer op ongeveer een handje per dag. Moerbeien kun je eigenlijk net zo eten als rozijnen en zijn misschien nog wel lekkerder ook. De moerbeibes heeft van zich zelf een zoete honingachtige smaak welke ze zeer geschikt maakt als gezonde snack. Doordat de bessen gedroogd zijn hebben ze ook een lichte crunchy bite wat ze erg lekker maakt door de yoghurt of muesli.

Specification: Moerbeien-bio 250g

Gewicht 0.250 kg
Vlasblomme Roeselare
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart