UPDATE CORONAVIRUS: WIJ MOGEN OPEN BLIJVEN (ONLINE EN DE WINKEL IN ROESELARE)

Vianatura Proprostex 180caps

met sabal, pompoenpitten, grote brandnetel, zink

ondersteunt de mannelijke functies

51.95

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Proprostex® is een uitgebreide formule met bestanddelen specifiek voor de mannelijke functies. Proprostex®bevat sabal met b-sitosterol, een plantaardige werkstof met een gunstige invloed op de mannelijke functies en op de urinewegen. Sabal is bovendien een bron van essentiële vetzuren die de voortplantingsfuncties ondersteunen.
Aan Proprostex® zijn verder nog grote brandnetel en zink toegevoegd. Zink draagt bij tot de instandhouding van een gezond testosterongehalte in het bloed en tot de instandhouding van een goede voortplanting en vruchtbaarheid. Grote brandnetel ondersteunt de vitaliteit en helpt je energiepeil te verhogen. Proprostex® bevat ook pompoenpitten, wilgenroosje, echte guldenroede en kersensteel.
Proprostex® is een complete formule voor de man om zijn gezondheid én zelfvertrouwen op een goed peil te houden!

Startdosis: 3 x 2 capsules per dag voor de maaltijd.
Onderhoudsdosis: 3 x 1 capsule per dag voor de maaltijd.

Per 3 capsules RI
Sabal 375 mg
Grote brandnetel 90 mg
Pompoen 60 mg
Kers 15 mg
Echte guldenroede 15 mg
Wilgenroosje 15 mg
Zink 3 mg 30%
*RI: Referentie inname

Vulstoffen: Cellulose, Extract van Sabal serrulata (Sabal), omhulling: Gelatine, Extract van Urtica dioica (Grote brandnetel, blad), Extract van Cucurbita pepo (Pompoen, zaad), antiklontermiddelen: Magnesiumstearaat; Siliciumdioxide, Extract van Prunus domestica (Kers, vrucht), Extract van Solidago virgaurea (Echte guldenroede, bovengrondse delen), Extract van Epilobium angustifolium (Wilgenroosje), Zinksulfaat (Zink).

Innemen met water. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Aanbevolen droog en koel te bewaren (max 24 °C). Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen. Vraag raad aan uw arts of apotheker.

Specification: Vianatura Proprostex 180caps

Gewicht 0.155 kg
Vianatura Proprostex 180caps
Vianatura Proprostex 180caps
Vlasblomme Roeselare
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart