051/24.43.22

Iepersestraat 584, Roeselare (OPEN)

Qi-Boards zijn van nature bacterie- en schimmel-werend.
Een snijplank met de hand gemaakt, uit 1 stuk, zonder lijm.
Kamferlaurier-hout bevat van nature bacterie- en schimmelwerende etherische oliën. Dat ruik je meteen. Dat maakt deze houtsoort uitermate geschikt voor de super-hygiënische Qi-board snijplank. Ook voor professioneel gebruik (HACCP-gekeurd). Qi-board snijplanken zijn artisanaal en handgemaakt. Elke plank heeft een andere vorm en unieke nerven. Regenwoudhout? Neen, de uitheemse kamferlaurier wordt aan de Australische oostkust bewust uitgedund om plaats te maken voor de inheemse eucalyptus. Kamferlaurier heeft vele natuurlijke kwaliteiten. Zijn hout is zacht en maakt messen niet bot. Maar het is hard en robuust genoeg voor meer dan 10 jaar intensief gebruik. Qi-board bestaat uit één stuk hout. Geen lijm, geen chemische stoffen of plastiek die met jouw voeding in contact komen.
Makkelijk onderhoud:
afwassen, afdrogen, rechtstaand en vrij laten drogen. Niet in vaatwasser of magnetron. Niet verhitten. Niet in water laten liggen. 1 tot 4 keer per jaar inwrijven met Qi-board Antiseptic olie van Amanprana.
Wetenschappelijk onderzoek bewijst dat snijplanken uit kamferlaurier het meest hygiënische zijn: 3 tot 5 maal minder vatbaar voor schimmels en bacteriën. De kamferlaurier houten Qi-board heeft een hoge energetische waarde (Bovis 17.000) en schenkt je energie en verbondenheid met je voeding
(yuj). Met liefde klaargemaakt, smaakt beter.

 

Gewicht 0.704 kg

Join newsletter
& be up to date!

Powerful, sleek template that is easy to configure and focused on presenting all your product in best way.

*Don’t worry, we won’t spam our customers mailboxes