UPDATE CORONAVIRUS: WIJ MOGEN OPEN BLIJVEN (ONLINE EN DE WINKEL IN ROESELARE)

Cressana CressanBeta 60 Vcaps

CressanBeta is een unieke mix van traditioneel gefermenteerde groenten (rode biet, soja), aangevuld met tropische vruchten die typisch na de maaltijd worden genuttigd (papaja, ananas). De mix bevat nog camu-camu en grote brandnetel.

40.00

Uitverkocht

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

WAT IS FERMENTATIE?

Fermentatie verwijst naar de groei van micro-organismen (bijv. melkzuurbacteriën) op voedsel, en is eerder toevallig ontdekt als ideale bewaartechniek. We kennen intussen andere bewaarmethodes, en toch wint traditioneel gefermenteerd voedsel aan hernieuwde populariteit. Dit komt omdat het zo gezond is. Gefermenteerd voedsel is licht verteerbaar. De melkzuurbacteriën maken enzymen aan die het voedsel verteren en omvormen tot gemakkelijk opneembare voedingsstoffen.

DUO VAN GEFERMENTEERDE RODE BIET EN NATTO

Gefermenteerde rode biet vormt het hoofdingrediënt van CressanBeta. Een melkzuurfermentatie maakt bietensap tot gezonde drank, met lekkere rode pigmenten. Na de fermentatie ondergaat het gezondheidsdrankje Cressana®’s koude vriesdroogtechniek, een mild proces waarbij melkzuurbacteriën bewaard blijven. Natto is een traditioneel Japans gerecht dat bereid wordt door fermentatie van gekookte sojabonen. De goedaardige voedingsbacterie Bacillus subtilis natto voert de fermentatie uit. De consumptie van natto dateert van meer dan duizend jaar geleden, en is vooral een traditie bij Japanners uit de oostelijke Kanto-regio.

PAPAJA EN ANANAS ALS FAVORIETE DESSERTS

Al van oudsher worden papaja en ananas na het eten genuttigd, vooral na een eiwitrijke maaltijd. Papaja is onder meer inheems in Brazilië, Mexico, Nigeria, India en Indonesië, de vijf grootste producenten van deze tropische vrucht. Ananas wordt massaal gekweekt in Thailand, Brazilië, Indië, de Filipijnen en Zuid-Afrika.

VITAMINE K2 UIT NATTO

Natto is van nature rijk aan de vitamine K2-vorm die men menaquinone-7 of MK-7 noemt. Vitamine K2 draagt bij tot de normale bloedstolling en de instandhouding van normale botten. Met deze vitamine K beschikt u over een goed fysiologisch werkzaam nutriënt, van hoge kwaliteit.

TOP 4 VAN OPMERKELIJKE EIGENSCHAPPEN:

  • traditioneel gefermenteerde rode biet en natto
  • papaja en ananas, de tropische vruchten die traditioneel na de maaltijd worden genuttigd
  • natuurlijke vitamine K2 uit natto
  • draagt bij tot de normale bloedstolling en de instandhouding van normale botten.

Specification: Cressana CressanBeta 60 Vcaps

Gewicht 0.070 kg
Cressana CressanBeta 60 Vcaps
Cressana CressanBeta 60 Vcaps

40.00

Vlasblomme Roeselare
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart