UPDATE CORONAVIRUS: WIJ MOGEN OPEN BLIJVEN (ONLINE EN DE WINKEL IN ROESELARE)

Koffie Kàn Bio decafeine gemalen 250gr

Bio Decaf van Koffie Kàn is gegarandeerd biologisch en heerlijk zacht van smaak. Koffie Kàn laat de Biokoffie met CO2 decafeïneren.

6.30

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SKU: 5410662122388 Categories: , Tags: , ,

 Decafeïneren met CO² is een compleet chemievrij procédé: alleen zuiver water en koolstofdioxide komen in aanraking met de koffie. CO2 is een compleet natuurlijke en inerte substantie die bovendien volledig verdampt. Daarom verleent Certisys (BE-BIO-1) het Biogarantie®-label aan deze natuurlijke decafeïneringsmethode, om volop te laten genieten van een cafeïnevrije koffie die 100% biologisch is.

Aroma

Een aroma dat bestaat uit vertrouwde geuren, zoals de ronde molligheid van vers gebakken brood, geeft je meteen zin om languit te genieten van dit kopje pure koffie zonder kick.

Smaak

Een bloemrijk begin dat zweemt naar rozenbottel gaat over in een mild middenstuk met confiserietoetsen en het warme fluweel van vers gebakken brood. Zachte en volle aciditeit houdt de smaak in balans en zorgt voor een harmonisch evenwicht. Net als bij zijn originebroer is de einddronk discreet, maar voldoende lang.

Specification: Koffie Kàn Bio decafeine gemalen 250gr

Gewicht 0.258 kg
Koffie Kàn Bio decafeine gemalen 250gr
Koffie Kàn Bio decafeine gemalen 250gr
Vlasblomme Roeselare
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart