051/24.43.22

Iepersestraat 584, Roeselare (OPEN)

Wipe & Clean

Wipe en Clean is een biologisch schoonmaakmiddel en kan zowel binnen- als buitenshuis worden toegepast. Het kan als kindvriendelijk schoonmaakmiddel gebruikt worden in de keuken, de badkamer en de rest van het huis.

Wipe & Clean is een schoonmaakmiddel met EM micro-organismen.

Dit schoonmaakmiddel is heel bijzonder want Wipe&Clean is het eerste schoonmaakmiddel dat schoon is van zichzelf. De gebruikelijke schoonmaakmiddelen maken schoon maar zijn in de meeste gevallen giftig.

Wipe & Clean is namelijk zo schoon dat je het zelfs kan drinken. Een uitkomst bij een gezin met kinderen.

Om biologische WC-reiniger af te breken is 20 keer minder water nodig dan bij gewone WC-reinigers. Bij Wipe & Clean is helemaal geen water nodig en wordt 100 maal meer gezond water geproduceerd en toegevoegd aan de Natuur.

Toepassing en gebruik van Wipe & Clean

Wipe & Clean met Heilige Basilicum essentiele olie is ‘Ready-to-use’, dus kan direct (zonder verdunnen) gebruikt worden voor o.a. badkamer & toilet, vloeren, ramen & kozijnen, tafels en andere harde oppervlakken.
U kunt op dezelfde manier werken als wanneer je schoon­maakt met traditionele of biologische schoonmaakmiddelen. Omdat Wipe & Clean niet schuimt, zie je onmiddellijk het effect. Spoelen is soms niet eens nodig.

Wipe&Clean kunt u gebruiken om de afwas te doen. Omdat het geen vetoplosser is, is het aan te raden om het te combineren met een eco-afwasmiddel.

Gewicht 2.260 kg

Join newsletter
& be up to date!

Powerful, sleek template that is easy to configure and focused on presenting all your product in best way.

*Don’t worry, we won’t spam our customers mailboxes