051/24.43.22

Iepersestraat 584, Roeselare

Bokashi is het resultaat van een eeuwenoude techniek: fermentatie. Door toevoeging van effectieve micro-organismen (met bokashi starter) en het anaeroob (zonder zuurstof) verwerken van je resten, maak je van je eigen organische resten een waardevolle bodemverbeteraar.

Dankzij de speciaal ontwikkelde bokashi keukenemmer, wordt het fermenteren van je eigen organisch materiaal kinderspel. Zonder storende geuren, op een optimale manier en dat in slechts 2 weken tijd.

Op een eenvoudige manier verwerk je in geen tijd, alle keukenresten, tot goed gefermenteerde resten vol belangrijke bouwstoffen voor bodem en plant.
De bokashi keukenemmer is zowel een ecologische als economische oplossing.

Dosage:

Gewicht 3.372 kg

Anderen bekeken ook

Join newsletter
& be up to date!

Powerful, sleek template that is easy to configure and focused on presenting all your product in best way.

*Don’t worry, we won’t spam our customers mailboxes