UPDATE CORONAVIRUS: WIJ MOGEN OPEN BLIJVEN (ONLINE EN DE WINKEL IN ROESELARE)

Yantramat purple large

De mat is ideaal als u lijdt aan stress, slecht slaapt, zich futloos of gespannen voelt, last heeft van stijfheid, hoofdpijn, rug- of nekpijn of als u gewoon helemaal tot rust wil komen.

 

59.00

2 op voorraad

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Wat gebeurt er in mijn lichaam?
De mat zou de doorbloeding van de spieren en organen verbeteren, waardoor de zuurstoftoevoer stijgt. De bloeddruk daalt en onder invloed van de pijnprikkels die de hersenen ontvangen maakt het lichaam “gelukshormonen” aan. De endorfine en oxytocine die vrijkomen in het lichaam hebben een ontspannend effect. Daardoor is de Yantra Mat bijzonder geschikt voor mensen met slaapproblemen. U heeft meer energie en bent alerter. Uw bloeddruk daalt en u voelt zich gewoon beter. Veel gebruikers meldden een verlichting van hun pijnklachten en een betere nachtrust.

Op de achterkant van deze acupressuurmat prijkt het prachtige Yantra-symbool. De mat is niet alleen geschikt om op te liggen maar ook voor uw dagelijkse meditatie. U kan de Yantra Mat met de lussen aan de muur hangen.

Afmeting:80 x 51 cm

De large mat heeft 11.550 contactpunten.

De hoes van de mat is vervaardigd van 100% katoen

De puntige bloemen zijn gemaakt van 100% niet giftige ABS-kunststof (zoals LEGO-blokken)

Deze uit 100% ABS plastic vervaardigde bloem, ziet er misschien raar uit, maar het is het geheim tot de Yantra Mat zijn verbazende voordelen dankzij de drukpunten.

De combinatie van de vele bloemen, zorgt dat er 8,820 drukpunten zijn op de Yantra mat – meer dan gelijk welke mat op de markt.

Specification: Yantramat purple large

Gewicht 0.77 kg
Vlasblomme Roeselare
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart