UPDATE CORONAVIRUS: WIJ MOGEN OPEN BLIJVEN (ONLINE EN DE WINKEL IN ROESELARE)

EM Natuurlijk Fris

Natuurlijke luchtverfrisser, reukvrij!

 

9.70

6 op voorraad

Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare

EM Natuurlijk Fris is een volledig natuurlijke luchtverfrisser op hoofdbasis van Effectieve Micro-organismen. Heerlijk voor in huis, badkamer en natuurlijk het toilet! Ook onaangename geuren in afvoerputjes zijn snel verleden tijd.

Milieuvriendelijk!

EM Natuurlijk Fris bevat geen zeep. Het hoeft dus niet door het milieu te worden afgebroken, er valt niets af te breken! EM Natuurlijk Fris zet zelfs haar nuttige voort in het afvalwater. Dit natuurproduct is uiteraard ook vrij van chemicaliën.

De kracht van EM!

EM is de afkorting van Effectieve Micro-organismen, microscopisch kleine wezentjes. EM is een combinatie van nuttige, opbouwende micro-organismen, die vrij in de natuur voorkomen en niet gemanipuleerd zijn. EM verbetert de bodemkwaliteit, de bodemvruchtbaarheid, de groei en de kwaliteit van gewassen aanzienlijk. De toepassingsmogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos.


 

Ingrediënten

Alcohol, effectieve micro-organismen, enzymen, bascilicum essentiele olie, geëxtraheerde tarwezemelen, koolhydraten, organische zuren, water.

Gebruik

Sprayen in de op te frissen ruimte en indien aanwezig, in het toilet. Steeds goed schudden voor gebruik. Niet geschikt voor leer, natuursteen en onbehandeld hout.

Waarschuwingen

Hoewel EM Natuurlijk fris geen chemicaliën bevat, kunnen de aanwezige zuren prikken bij oogcontact. Bij aanraking met de ogen goed uitspoelen met veel water.. Bij inslikken direct een arts raadplegen. Niet bestemd voor voedselbereiding.

Bewaren

Afgesloten, donker, droog, koel (niet in de koelkast). Buiten bereik van kinderen houden

Specification: EM Natuurlijk Fris

Gewicht 0.2 kg
Vlasblomme Roeselare
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart