051/24.43.22

Iepersestraat 584, Roeselare (OPEN)

375 mg magnesium / 2 tabletten
+ vitamine D, B3, B6, zink & taurineMagnefit bevat een hoog opneembaar magnesiumbisglycinaatcomplex.
1Magnesium bevordert samen met de vitamine B3 en B6 de vermindering van vermoeidheid. Daarnaast draagt magnesium bij tot een normale psychologische functie, zoals het kunnen omgaan met stress-situaties. De magnesium en vitamine D ondersteunen bovendien de normale spierwerking.

Volwassenen: 2 tabletten per dag

per 2 tabletten RI*
Magnesium
> Elementair gehalte
375 mg 100%
Taurine 80 mg
Vitamine B3 2,4 mg 15%
Zink 1,5 mg 15%
Vitamine B6 0,21 mg 15%
Vitamine D3 0,75 μg 15%
*RI: Referentie Inname

Magnesiumbisglycinaatcomplex (magnesiumbisglycinaat, magnesiumoxide), vulstoffen: Microkristallijne cellulose; Tricalciumfosfaat; Hydroxypropylmethylcellulose; Hydroxypropylcellulose, Taurine, antiklontermiddelen: Magnesiumstearaat; Siliciumdioxide; kleurstof: Titaniumdioxide, glansmiddelen: Talk; gefractioneerde kokosolie, Zinkbisglycinaat (Zink), Nicotinamide (Vit B3), Cholecalciferol (Vit D3), Pyridoxine hydrochloride (Vit B6).

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats (max 24 °C), buiten het bereik van kinderen.

Gewicht 0.115 kg

Join newsletter
& be up to date!

Powerful, sleek template that is easy to configure and focused on presenting all your product in best way.

*Don’t worry, we won’t spam our customers mailboxes