051/24.43.22

Iepersestraat 584, Roeselare (OPEN)

De maan geeft ritme aan de natuur in de vier seizoenen. Zo zijn er gunstige dagen om te tuinieren, zoals grasmaaien, groenten en fruit te zaaien en te planten of voor het poten van aardappelen. Bovendien zijn er gunstige tijden om groenten en fruit te oogsten, te bewaren, op te slaan of om direct te consumeren, of om samen met je paard en/of hond te trainen, hoeven en nagels te verzorgen en stallen te verschonen.
Met de maanfasen kun je dagen inplannen die het zinvol maken om actief te zijn en dagen dat je je terug kan trekken. Met het volgen van de maankalender komt er weer een oud, meer natuurlijk ritme terug in ons leven. Je kunt hierdoor meegaan met de stroom, de maancyclus en de vier seizoenen. Verder staan in de maankalender tips over voeding, gezondheid, relaties en tuinieren.
Per dag wordt aangegeven:
– de tijden van opkomst en ondergang van de Zon en de Maan;
– de Maanfasen;
– de energie van de dag: stijgend of dalend;
– de afhoudende maan;
– Wat voor soort dag het is: Tijdens bladdagen kun je bladgroenten eten, op bloemdagen de bloemen verzorgen. Bloemen eten is nog geen algemeen bekend fenomeen in Nederland. Tijdens worteldagen zijn ondergronds groeiende groenten goed en op de vruchtdagen verwen je je lichaam met extra fruit.
Gewicht 0.485 kg

Join newsletter
& be up to date!

Powerful, sleek template that is easy to configure and focused on presenting all your product in best way.

*Don’t worry, we won’t spam our customers mailboxes