UPDATE CORONAVIRUS: WIJ MOGEN OPEN BLIJVEN (ONLINE EN DE WINKEL IN ROESELARE)

Ortis Lever-Zuivering

Ortis , 2 x 60 tabletten

Op basis van artisjok, paardenbloem en mariadistel, om het lichaam te ontgiften en de spijsverterings- en leverfuncties te ondersteunen. Een formule in tabletten, smaakloos, makkelijk in te nemen.

14.10

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Artisjok, paardenbloem en mariadistel helpen uw lichaam te ontgiften en spijsverterings- en leverfuncties te stimuleren

Vale teint? Tijdelijke vermoeidheid? Misselijkheid na een zware maaltijd? Deze tekenen kunnen wijzen op een overbelaste lever! De planten aanwezig in LEVER-Zuivering dragen, dankzij hun doelgerichte werking, bij tot het in stand houden van de goede gezondheid van uw lever en galblaas. Voor een volledige leverontgifting is het aangeraden om LEVERZuivering gedurende 20 dagen in te nemen. Neem LEVERZuivering gedurende 2 tot 3 dagen in geval van een kater.

Volledige werking ter hoogte van de lever:

Artisjok & Paardenbloem

  • Bevorderen de ontgifting
  • Houden de lever gezond
  • Vergemakkelijken de spijsvertering

Mariadistel & Paardenbloem

  • Dragen bij tot de goede werking van de galblaas

Mariadistel

  • Antioxidans
  • Onderhoudt de leverfunctie
  • Bevordert de eliminatie van toxines

GEBRUIKSAANWIJZING :

Neem 3 x 1 tablet in met een groot glas water tijdens de maaltijd.

Is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs.

Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid. Geschikt voor vegetariërs.

INGREDIENTEN :

Poeder van maïssiroop *; droge extracten van: artisjok* (Cynara scolymus L. – 600 mg/ 3 tabl.), paardenbloem* (Taraxacum officinale Weber – 300 mg/3 tabl.), mariadistel (Silybum marianum (L.) Gaertn. – 215 mg/3 tabl.); plantaardig stearine*, havervezels*; glansmiddel: acaciavezels*; emulgator: glycerine; antiklontermiddelen: talk, siliciumdioxide; droog meloenextract (Cucumis melo LC. – 10 mg/3 tabl.), maltodextrine; verdikkingsmiddel: carrageen.
*88,8 % van de ingrediënten afkomstig van de biologische landbouw – Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.

Specification: Ortis Lever-Zuivering

Gewicht 0.185 kg
Vlasblomme Roeselare
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart